Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Челси е лек фаворит в първата среща с Реал Мадрид (Загубен)

Събитие:

Челси - Реал Мадрид

Начало от:

06/04/2022 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Челси – Реал Мадрид /06/04/2022 – 22:00

За втора поредна година, Челси ще спори с Реал Мадрид в елиминационната фаза на надпреварата. През изминалата кампания това се случи на 1/2-полуфиналите, а като краен победител излезнаха лондончани. През уикенда Челси получи много звучен шамар при домакинството си на Брентфорд. „Сините“ взеха аванс в резултата след красив гол на Рюдигер, след което получиха 4 безответни гола в рамките на 30 минути. Това със сигурност е накърнило егото на гранд като Челси, но сега отборът има отлична възможност да се реваншира. Със сигурност аут за тази среща е Бен Чилуел, а под въпрос е Хъдсън-Одой.

Chelsea 2-0 Lille player ratings: Thiago Silva proves age is but a number - Page 3

Реал Мадрид се класира за тази фаза на турнира след невероятен обрат срещу един от фаворитите ПСЖ. „Белите“ бяха тотално надиграни в първата среща на френска земя, а същото се случи и през първото полувреме на „Сантиаго Бернабеу“. Това което се случи през второто полувреме, буквално съкруши звездната селекция на парижани, а големият герой беше Карим Бензема. Малко след това обаче на същият този стадион, Реал Мадрид бе разгромен с 4:0 в поредното „Ел Класико“. Това със сигурност е приземило играчите след голямата еуфория, а сега ще трябва да се реваншират на своите фенове. Азар и Йович остават извън сметките за тази визита, а под въпрос е Иско.

Thomas Tuchel names four Real Madrid standout stars Chelsea must best in Champions League clash - football.london

Мисля, че двете гръмки загуби които споменах, ще окажат влияние за тази среща. Очаквам двата отбора да влезнат много концентрирани и внимателни в този полуфинал. По всяка вероятност ще видим здрава битка и голямо тактическо надиграване, което определено е предпоставка за ниска гол линия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс 1Х и под 3 гола в мача общо @ 2.05
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!