Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Реал Мадрид с два гола аванс срещу Челси (Спечелен)

Събитие:

Реал Мадрид - Челси

Начало от:

12/04/2022 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Реал Мадрид – Челси /12/04/2022 – 22:00

Реал Мадрид ще посрещне Челси с два гола аванс в мач реванш от 1/4-финалите в Шампионска Лига. „Белите“ започнаха срещата в Лондон доста по- концентирано, и заслужено се оттеглиха на почивката при резултат 2:1. Второто полувреме започна с невероятна грешка от стража на Челси, която позволи на Карим Бензема да оформи своя хеттрик. „Сините“ имаха игрови превес до края на срeщата, но така и не успяха да реализират още попадения. През уикенда играчите на Карло Анчелоти отново се представиха на ниво, а победата с 2:0 над Хетафе бе очаквана. По този начин преднината на мадридчани в Ла Лига се запази на 12 точки, което ще позволи на тима да се концентрира изцяло върху изявите си в „турнира на богатите“. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Йович и Азар, а под въпрос е Менди.

La Liga: A Look At The Season So Far - SBOTOP

В последно време почти всичко в лагера на Челси изглежда негативно. Ясно е, че ситуацията около продажбата на клуба се отрaзява зле върху играчите, а това си пролича най- ясно при пораженията от Брентфорд и Реал Мадрид. След всичко това, аз очаквах Челси да се затрудни сериозно при визитата на Саутхямптън, но футболистите показаха огромен характер, и изиграха един от най- силните си мачове през сезона. Със сигурност тази победа с 6:0 идва тъкмо навреме, а днешната визита в Мадрид може да се окаже най- важният мач за сезона. В лагера на гостите има някои кадрови проблеми, като със сигурност извън групата ще останат Одой, Чилуел, Баркли и Лукаку.

Kepa Arrizabalaga the penalty hero from the bench as Chelsea win Super Cup at Villarreal's expense

Лично според мен Реал Мадрид е лек фаворит за спечелването и на тази среща, но все пак не бих отписал Челси. „Сините“ са доста опасни във фаза атака, а Реал Мадрид е склонен да допуска грешки. Ставките за Оувър са с отлична стойност, и поне според мен си струва да се инвестира там.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!