skip to Main Content

Тунис ще се опита да сътвори чудо срещу Франция (Губещ)

Събитие:

Тунис - Франция

Начало от:

30/11/2022 - 21:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Тунис – Франция /30/11/2022 – 17:00

 

Преди началото на последното завъртане в груповата фаза, Тунис дели последанта позиция в група D с тима на Дания. До тук отборът не показва кой знае колко добър футбол, а единствената точка дойде в срещата именно с датчаните. Прави впечатление, че съставът на Тунис е много добре подготвен физически, и се опитва да играе много здраво във фаза защита. Определено по- слабото звено на тима е атаката, но в днешната среща ще трябва да се вкарват голове. Шансовете на Тунис за продължаване към елиминационната фаза са минимални, но все пак очаквам пълно себераздаване от играчите.

World Cup 2022: Tunisia risk possible ban from finals in Qatar - BBC Sport

За сега изглежда сякаш отсъствието на Карим Бензема не оказва негативно влияние върху играта на Франция. След първите два кръга отборът има пълен актив от 6 точки, с което си осигури и преминаването в елиминационната фаза на мондиала. Оливие Жиру замества носителят на златната топка по прекрасен начин, а голямата звезда Килиан Мбапе блести с пълна сила. Като цяло за сега изглежда сякаш „Петлите“ ще са един от основните фавовирити за трофея, а моите очаквания са да видим добра игра от тях и в днешната среща.

FIFA World Cup: Ballon D'or winner Karim Benzema AIMS to COMEBACK in France squad for World Cup, Check Out

Въпреки, че Франция вече се класира за елиминационната фаза, реномето и конкуренцията в тима са гаранция за себераздаване и в днешната среща. Очаквам Тунис също да играе по- отворено, което да доведе и до повече положения за гол и пред двете врати.

Тук  можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top