skip to Main Content

Игра на нерви между Нидерландия и Аржентина (Спечелен)

Събитие:

Нидерландия - Аржентина

Начало от:

09/12/2022 - 21:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Нидерландия – Аржентина /09/12/2022 – 21:00

 

Макар и прагматичен, стилът на Нидерландия носи резултати. Соред мнозина този начин на игра не подхожда на „Лалетата“, но все пак тима стигна без особени проблеми до 1/4-финалите в Катар. Отборът се представа стабилно във фаза защита, а атаките са премерени и точно навреме. Всичко това изисква голяма концентрация и работа в екип, което не е никак лесно. За сега изглежда сякаш най- силното оръжие на Нидерландия е Коди Гакпо, но дали това ще се окаже достатъчно срещу Меси и компания. В лагера на „Лалетата“ няма кадрови проблеми, което ще отвори повече възможности за селекционера.

Pays-Bas : Van Dijk renonce à l'Euro

Аржентина започна участието си на този Мондиал с гръмка загуба от Саудитска Арабия. Това несъмнено оказа много сериозен психологически натиск върху играчите и треньора, но „Гаучосите“ успяха да излезнат подобаващо от ситуацията с два поредни успеха над Мексико и Полша. Това позволи на тима да завърши на първо място в своята група, но време за сметки вече няма. До тук можем да отличим лидера на тима Лео Меси, който вече има на сметката си 3 попадения и 1 асистенция. В състава воден от Лионел Скалони обаче има и други страхотни играчи, което сякаш дава леко предимнсто на Аржентина.

Argentina World Cup Squad 2022: All Predicted 26 Players On Argentina National Football Team Roster For Qatar - MSC FOOTBALL

Като цяло очаквам Аржентина да вземе инициативата и да владее топката през по- голяма част от времето. Нидерландия вече показа, че няма нищо против да приема играта в своята половина, което остава повече празини пространства за контраатака. Все пак си мисля, че ще станем свидетели на силно изразена тактическа битка.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top