Кристиан Ромеро създаде скандал след поражението на Тотнъм от Арсенал

2024-09-17

Аржентинският защитник на Тотнъм, Кристиан Ромеро, предизвика скандал в социалната мрежа ‘Екс’ след поражението на своя тим от Арсенал. В неделя следобед ‘шпорите’ загубиха с 1:0 на ‘Лондон Стейдиъм’. Малко след мача Ромеро ретуитна публикация на журналист от родината си, който отбеляза, че лондончани са единственият тим, който не е организирал частен самолет за транспорт на играчите след мачовете на националните отбори.

През миналата седмица Ромеро игра за ‘албиселесте’ срещу Колумбия в сряда, а само пет дни по-късно трябваше да се изправи срещу ‘артилеристите’. Въпреки че е задължение на националните федерации да организират транспорта на играчите до лагерите на националните тимове, много клубове на свои разноски осигуряват частни самолети, за да приберат своите звезди и да им спестят поне част от пътуването. Тотнъм обаче е решил, че това е излишно, тъй като в четвъртък играчите на Анге Постекоглу са имали почивен ден.

Тотнъм отново загуби от Арсенал и не успя да се бори до края на мача, но това не са всички детайли. Отборът на Тотнъм е единственият клуб от Премиър лийг, който накара своите национали да се прибират сами, без организирана подходяща логистика. Това беше решение на ръководството на клуба, което предостави предимство на противника, тъй като играчите на Тотнъм се върнаха по-уморени и с по-малко време за почивка. Ромеро, в частност, игра уморен,” написа Гастон Едул в социалните мрежи, визирайки именно Ромеро в своя туит.

По време на мача, бранителят в един момент се строполи и изглеждаше, че ще бъде заменен, но в крайна сметка остана на терена до края. Именно той изпусна Габриел Магаляеш при попадението на Арсенал, и не е ясно дали посланието в “Екс” не е опит за оправдаване на играча заради тази грешка.

Станете част от нашите прогнози

Закупете нашия пакет с прогнози и получете достъп до експертни анализи и точни предвиждания. Независимо дали сте начинаещ или опитен, нашите прогнози ще ви помогнат да направите информирани решения. Осигурете си предимство с нашия пакет и увеличете шансовете си за успех!