Тен Хаг съобщи, че всички контузени от мача със Саутхамптън са добре и че Антони трябва да се докаже, за да заслужи място в отбора.

2024-09-17

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Ерик тен Хаг, даде интервю преди утрешния мач срещу Барнзли от третия кръг на Карабао Къп, който ще се играе на ‘Олд Трафорд’.

Нидерландският специалист успокои феновете на ‘червените дяволи’ относно състоянието на защитниците Нусаир Мазрауи, Матайс де Лихт и Лисандро Мартинес, които бяха заменени принудително по време на победата с 3:0 срещу Саутхамптън през уикенда.

Всички те са на разположение и са добре. Надявам се да имам главоболия относно избора на играчи, защото миналата година имах такива проблеми, но тогава нямах достатъчно играчи. Сега се надявам да имам повече опции и да мога да правя избор от мач на мач. Определено трябва да правим ротации, тъй като предстоят много мачове, и не става въпрос само за стартовите 11,“ заяви Тен Хаг.

Люк Шоу напредва, но все още не е готов. Разбира се, имаме план за неговото възстановяване, но всичко зависи от това как ще се развие напредъкът му. Що се отнася до Мануел Угарте, ще видите селекцията за мача утре,” добави той.

Тен Хаг бе запитан за крилото Антони, който е играл само една минута през сезона, и отговори: ‘Тренираме всеки ден и играчите трябва да заслужат правото си да играят. Когато играчите се представят добре на тренировките, имат правилното отношение и показват резултати, те ще заслужат мястото си на терена.’

Той добави също: ‘Спечелването на ФА Къп и Карабао Къп е важно. Виждам, че всички отбори, собственици и мениджъри обръщат голямо внимание на трофеите. Ливърпул, например, спечели Карабао Къп миналата година и това беше значимо. Не е само цел да достигнеш до финала; всички отбори се борят за него. Ние искаме същото. Във футбола е важно да печелиш трофеи. Нашата цел е винаги да печелим всички мачове и, ако е възможно, да спечелим всички трофеи.

Станете част от нашите прогнози

Закупете нашия пакет с прогнози и получете достъп до експертни анализи и точни предвиждания. Независимо дали сте начинаещ или опитен, нашите прогнози ще ви помогнат да направите информирани решения. Осигурете си предимство с нашия пакет и увеличете шансовете си за успех!