skip to Main Content

This post is also available in: enEnglish (Английски)

Предимствата на Абонаментните планове не са малко, те включват много персонални облаги. След като заявите даден абонаментен план вие получавате незабавен достъп до всички прогнози, анализи и материали. Всеки наш абонат може да задава въпросите си директно на екипа ни. Гарантираме бърза възвръщаемост  на парите ви.

Правила за абонамент

Вашият абонамент започва веднага, след като се направи плащане и то бъде обработено. Абонаментът Ви НЕ СЕ обновява автоматично и вие не сте длъжни да го спирате ръчно. Абонаментът към СМАРТБОЛ ЕООД не представлява обвързване, а по-скоро еднократно плащане за услуга. Вашият акаунт няма да има достъп до нашите VIP прогнози, ако нямате активен VIP абонамент.

Условия за отказване

Можете да се откажете от абонамента си по-всяко време, като посетите страницата на акаунта си. Ако се откажете в рамките на 7 дни от Вашата първоначална поръчка, цялата сума ще бъде възстановена. Ако прекъснете абонамента си след повече от 7 дни, Вашето плащане не подлежи на възстановяване и Вашите услуги ще продължат до края на отчетния период за този месец.

Back To Top