Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

„Карамелите“ посрещат „Гражданите“ (Губещ)

Събитие:

Евертън - Манчестър Сити

Начало от:

26/02/2022 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Евертън – Манчестър Сити /26/02/2022 – 19:30

Евертън успя да спечели едва 3 точки от последните си 6 срещи във Висшата Лига, което е много под амбициите на клуба. В този период бяха допуснати поражения от Брайтън, Норич, Астън Вила, Нюкасъл и Саутхямптън. На теория това са все отбори от които „карамелите“ можеха да вземат по 3 точки, но просто дупката в която изпадна отбора е много дълбока. Победата с 3:0 над Лийдс бе доста категорична, но това е крайно недостатъчно. Евертън има на сметката си едва 22 точки, което ги прави част от битката за оцеляване. В лагера на домакините продължава да има доста кадрови проблеми, като извън сметките за тази среща ще останат Мина, Годфри, Делф и Дейвис, а под въпрос са Дукуре и Грей.

New-look Everton U23s prove season of transition can't change key winning quality - Liverpool Echo

Въпреки, че допусна загуба с 2:3 при домакинството си на Тотнъм, Манчестър Сити продължава да бъде основен претендент за спечелване на титлата. „Гражданите“ вече си подсигуриха продължаване към следващата фаза на Шампионска Лига, и сега ще трябва да се концентрират върху изявите си в Англия. Авансът пред Ливърпул вече е само 3 точки, което със сигурност ще внесе и известно напрежение в лагера на тима. Трябва да се има предвид, че програмата на Манчестър Сити изглежда по- лека спрямо тази на Ливърпул, но в конкурентно първенство като Висшата Лига, това не е гаранция за нищо. Жезус, Щефен и Грийлиш остават под въпрос за тази среща.

Manchester City FC Team News, Fixtures & Results 2021/2022 | Premier League

Лично според мен Евертън няма да изпадне от Висшата Лига, а отборът много скоро ще започне да показва своя голям потенциал. Дори Пеп Гуардиола и играчите му да стигнат до победата, мисля, че „Карамелите“ ще стигнат поне до едно попадение.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол: (Гол/гол) @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!