skip to Main Content
Абонамент
+359 / 893 476 989 office@smartball.eu

Много е важно ако сте начинаещи в света на футболните залози, да започнете с познати за вас първенства и отбори. Основната причина за това е по-високата легитимност на тези шампионати. Разбира се колкото по-добре познавате даден отбор, толкова по-качествен анализ можете да направите за предстоящият футболен мач. Можете да започнете с топ 5 първенствата на Европа (Англия, Германия, Испания, Италия и Франция), както и Шампионска Лига и Лига Европа. Мачовете от Световните и Европейките първенства също са с висока легитимност, но обикновенно са по-трудни за прогнозиране.

Има доста залагащи които предпочитат по-нискоразрядни първенства и турнири, но по този начин възможността за качествен анализ се намалява драстично. Трябва да се има предвид и факта, че почти всички срещи от такива първеснтва са с лимит на залозите, което е много ограничаващо. Също така една подълга печеливша серия на нискоразрядни мачове, може да доведе до вашето лимитиране от страна на букмейкъра.

Сред най-популярните клубове в Европа са Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Манчестър Сити, Ливърпул, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Милан, Интер и ПСЖ.

Разбира се можете да залагате и на мачове от българската Ефбет Лига, но ви съветвам да бъдете внимателни.

През последните години броят на букмейкърите се увеличи драстично, което логично доведе и до повишаване на залагащите. За да бъдете обаче сред малкото печелещи от футболни прогнози, трябва да се потопите надълбоко, или да намерите подходящите хора на които да се доверите.

Предупреждаваме ви, че всяка футболна прогноза колкото и добре анализирана да бъде, крие своите рискове. Това са нашите препоръки за по-успешни залози:

Стъпка 1: Дисциплината е водеща за всички начинаещи и професионалисти

Това е най, ама наистина най-важното нещо когато става дума за залози.

Искаме много да наблегнем на това, защото опита ни с много клиенти показва, че един начинаещ който спазва строго правилата и дисциплината, започва веднага да постига по-добри резултати от доста по-напреднали и запознати с материята хора, които обаче пренебрегват някои правила.

Aко нещата не потръгнат и загубите предвидените за инвестиция в залози пари, просто прекратете до следващия месец.

Стъпка 2: Емоционална интелигентност

Никога след загуба не се опитвайте да си избивате бързо парите с необмислени залози.

Също така никога след поредица от печалби не се главозамайвайте и не се разпилявайте. Винаги спазвайте избраната от вас стратегия, и не залагайте спечелените пари на импулсивно избрани пазари.

Винаги си давайте време да подберете внимателно пазарите на който ще залагате. Няма как да седнете с приятели на по бира и да изберете за 10 минути на какво да заложите. Няма лесна печалба !!! Както във всяка друга професия това изисква време и отдаденост. С времето ще разберете, че факторите за успех са адски много.

Стъпка 3: Проучване и подбиране на пазари

Никога не си избирайте спортните събитя на които ще заложите според часа в които започват. Подобни стратегии от сорта на “ Аз сега ще играя ранните мачове, а после ще избия с по- късните просто я забравете. Нещата трябва да са ясни !!! Избирате пазари за дадения ден… за целия ден така, че те да имат логика и стойност. Инвестирате в тях и при загуба, и при печалба това всичко за този ден !!! Никога не залгайте парите си когато сте емоционални, а след печалба или загуба винаги сте такива. Искаме да ви кажем нещо което да запомните много добре. Букейкърите са винаги на печалба не заради неумението на хората, а заради това, че залагащите не са сериозни и не спазват дисциплина и правила. Всичко това е изцяло свързано със психиката на залагащия, и почти всеки бизнес модел във почти всяка сфера е изграден върху човешката психика.

Стъпка 4: Не се предоверявайте на оферти

Не се подлъгвайте по всички оферти които ви пускат букмейкърите. За да пуснат някоя промоция или бонус те са си направили добре сметката и са направили подробно проучване преди да ви офертират. Като пример ще ви дам една скорошна оферта която въеде един букмейкър. При комбинирани фишове ако в един от мачовете вашия отбор поведе с 2 гола, автоматично този мач бива зачетен като спечелен. Тук всеки би си казал „еее супер“… но реално единственото което те целят е да ви накарат да играете комбо фишове, защото са сметнали, че губят най- много пари от играчите които играят сингъли, и всячески се опитват техния брой да бъде редуциран.

Стъпка 5: Дурги

  • Никога не залгайте на любими отбори
  • Никога не дублирайте залозите си
  • Никога не бъдете алчни, никога
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия