Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

С течение на времето и увеличавнето на букмейкърите, логично и броят и разнообразието на предлаганите пазари ( Видове залози ) нарастна драстично. Все още има хора които разчитат на традиционните залози за краен победител, но ви уверяваме, че има и много други възможности с отлична стойност.

Тук ще обърнем внимание на различните видове залози, с цел да можете по-лесно да прецените кое е най-подходящо за вас, и вашата стратегия.

Краен резултат

  • Това е класически залог, който включва трите възможни начина ( 1-Х-2) за завършек на 90-те минути на дадена футболна среща. В този пример сме обозначили отборът домакин с цифрата 1, равенството с Х, а отборът гост с 2. Ако според вас отборът домакин е този който ще вземе победата, то маркирате знак 1. За победа в полза на отборът гост избираме знак 2, а за равенство Х.

Резултат на полувреме

  • Това е залог като горе споменатия, но отнасящ се само за едно от двете полувремена. Залогът може да бъде за победа в полза на отбор 1 само за първите 45 мимути, или пък за равенство на второто полувреме.

Брой голове

  • Тук най-често използваният залог е за гол линия отнасяща се за Под 2.5 гола в мача, или Над 2.5 гола в мача. Това означава, че в първият случай залогът ще бъде счетен за успешен, ако в рамките на редовните 90 минути бъдат отбелязани под 3 гола общо. Съответно за да бъде печеливш вторият пример, то в рамките на двубоя трябва да бъдат отбелязани минимум 3 гола.
  • Трябва да знаете, че този вид залози включват огромно разнообразие (0.5, 0,75, 1.5 и тн.). като всяка гол линия може да се отнася за да дадено полувреме или само за даден отбор.

Първо полувреме/ Краен резултат

  • Това е пазар, който ви предоставя възможност да се опитате да познаете какъв ще бъде резултата след първите 45 минути, както и този след края на редовните 90 мин.(В комбинация). Това е по- трудно и рисковано от калсичекият залог за Краен победител, но за сметка на това ще получите по- висок коефициент.

Залог за Голмайстор

  • Това е залог, в който ще се опитате да познаете кой от играчите на даден отбор ще успее да отбележи гол. Това може да бъде залог за това, че дадения играч ще се разпише по всяко време на срещата, или пък за това, че той ще реализира първото попадение в мача. В случай на автогол, букмейкърите взимат предвид реализатора на второто попадение в срещата.

Двата отбора да отбележат гол (Гол/гол)

Това е един от най- предпочитаните от залагащите пазар. Тук и от самото заглавие става ясно, че за да спечели е необходимо и двата отбора да реализират поне по едно попадение. Има и опция в която да маркирате, че няма да има гол-гол което означава, че за да спечелите трябва поне един от двата отбора да не успее да отбележи.

Точен резултат

  • Тук букмейкърите предлагат наистина високи коефициенти, но рискът е огромен. За да спечелите трябва да познаете точният краен резултат за дадената среща ( в рамките на редовните 90 мин. ). Пример: Лацио – Рома = 2-1. За да постигнете успех на този пазар, обикновенно трябва да разчитате и на голяма доза късмет.

Европейски хендикап

  • Типично за този вид залози (хендикап) е, че даваме предимство в резултата на един от двата отбора още преди началото на срещата. Пример: Лацио – Рома ( Ние избираме хендикап от -1.0 гола за Лацио ) това означава, че за да спечелим отборът на Лацио трябва да победи с минимум два гола разлика, или повече.

Брой картони

Тук подобно на залозите за определена гол линия ( Под/над ), букмейкърите ни дават възможнот да познаем броя на картоните в мача. Това може да се отнася за картони на даден отбор, определен играч и само за някое от полувремената.

Брой Корнери

Това е идентичен залог, отнасящ се за броят на ъгловите удари в срещата. Разбира се можете да избирате различни вариации (Корнери за отбор, корнери за полувреме или хендикап корнер).

 

Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!