Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Сенегал – Алжир ( Губещ )

Събитие:

Сенегал - Алжир

Начало от:

19/07/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Сенегал – Алжир

Дойде време и за финалния двубой в турнира за Купата на Африка. Всички погледи ще бъдат насочени към националния стадион в Кайро, където ще се проведе мача.

Сенегал се справи трудно в полуфинала с тима на Тунис. Мача беше изключително интересен, и в редовното време беше изпусната по една дузпа и от двата отбора. Сенегал пропусна и още няколко добри шанса, но в крайна сметка се стигна до продължения. Там Сенегалците все пак успяха да стигнат до попадение, макар и то да беше автогол на Дилан Брон. Това беше петата чиста мрежа на Сенегал от началото на турнира. Садио Мане все още не е блеснал силно на този турнир, и всички очакват това да се случи в най- важния мач.

Резултат с изображение за сенегал

Алжир изиграха добър мач срещу Нигерия, въпреки допуснатия гол. Голямата класа в състава с която разполагат отново се оказа ключова. Рияд Марез блесна с уникален гол от фаул в последната минута, и класира пустинните лисици за така мечтания финал. Треньорът ма Алжир Джамел Белмади ще може да разчита на всичките си титуляри за разлика от наставника на Сенегал, който няма да може да използва един от най- силните си играчи, Калиду Кулибали.

Резултат с изображение за mahrez goal vs nigeria

Като имаме предвид важността на мача и това, че се срещат двата отбора с най- силните защити на турнира, не очакваме много отворен двубой и голова фиеста. Смятаме, че и двата тима ще започнат предпазливо, и е много вероятно да не видим гол до края на първото полувреме.

Нашата прогноза

Резултат на полувреме- Равен @ 1,85
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!