Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Швеция – Норвегия | ЕВРО 2020 ( Губещ )

Събитие:

Швеция - Норвегия

Начало от:

08/09/2019 | 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификацийте за ЕВРО 2020 | Група F

Очаква ни едно скандинавско дерби, което може да реши борбата за втората позиция в тази група. Швеция посреща Норвегия на Френдс Арена в борба за класиране на ЕВРО 2020.

Шведите постигнаха рутинна победа с 4:0 над Фарьорските острови и заемат втората позиция в групата с 10 точки, като единствената им загуба дойде в гостуването на фаворита Испания. Прави впечатление, че отбора на Швеция бележи доста в последни време, което не е много типично за скандинавските отбори, но това важи с пълна сила и за съперника им. Другите загубени точки дойдоха в гостуването именно на Норвегия, когато мача завърши 3:3.

Резултат с изображение за sweden national football team

Норвежците не срещнаха проблеми при рутинната си победа с 2:0 над Малта. След като получиха комфортен аванс видимо намалиха оборотие, съхранявайки сили за днешното дерби. Към момента заемат третата позиция в групата, като са с 2 точки по- малко от „трите корони“. При тях също се наблюдава по- висока резултатност от обичайната, за отбор от тези геогравски ширини. Отбора не пропусна да се разпише в нито един от досегашните си мачове в този квалификационен цикъл. Те също имат само една загуба, и тя също дойде в гостуването на Испания.

Резултат с изображение за martin odegaard norway

Двата тима изглеждат равностойни, като леко предимство имат домакините от Швеция. Първия мач помежду им бе изпълнен с много голове и драма, което изненада доста от анализаторите. Изглежа обаче, че головите мачове се превръщат в тенденция и за двата отбора, а ставките за това продължават да са доста високи, и ние смятаме да се възползваме.

Тук можете да видите още анализи от прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,85
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!