Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Комбо Бундеслига

Събитие:

Комбо Бундеслига

Начало от:

11/02/2019 - 12:33

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от елитните европейски първенства

Байер Леверкузен – Борусия М`Гладбах | 16:30

„Аспирините са на 8-ма позиция във временното класиране, но реално са само на 4 точки от лидерите. Байер не е опитвал от вкуса на победа вече три шампионатни мача, и игрчите ще бъдат максимално мотивирани. Все пак през седмицата тима завоюва победа в турнира за Купата на Германия, надделявайки над Падерборн с 1:0. Цялостно погледнато тима от Леверкузен се представя под очакванията както в бундеслигата, така и в Шампионкса Лига.

Противно на очакванията тима от Гладбах се е настанил комфортно на първата пизиция в класирането. Реално погледнато и програмата на тима до тук бе благоприятна, и тепърва им предстоят сериозните сблъсъци. До тук те нямат нито една победа срещу някой от водещите тимнове в лигата. И двете загуби на състава воден от Марко Розе дойдоха от претенденти за титлата ( Борусия Дортмунд и РБ Лайпциг ).

Резултат с изображение за bayer leverkusen vs borussia monchengladbach

Прогноза: Брой голове през 2-ро полувреме ( над 1,5 ) @ 1,66

 

Айнтрахт Франкфурт – Байерн Мюнхен | 16:30

Байерн не се намира в най- добрата си форма и трудно постига победи напоследък. В миналия кръг се пребори трудно за домакинска победа с 2:1 над Унион Берлин което е сигнал за безпокойство. През седмицата Ковач и компания бяха на крачка от това да бъдат елиминирани от турнира за Купата на Германия от втородивизионния Бохум. Просто не сме свиканли да гледаме толкова колеблив Байерн в наглед протоколни мачове. Ковач има и кадрови проблеми, като ситуацията в защитния вал изглежда тревожна след като Зюле няма да може да играе поне до март 2020, а сега с травма е и Люка Ернандес.

Айнтрахт също е далеч от блестящото си представяне от миналата кампания след като продаде най- добрите си играчи. Все пак тима от Франкфурт се намира в средата на класирането, а в последните двубои погазва прогрес в игрово отношение. Да не забравяме и факта, че по традиция Айнтрахт играе изключително надъхано срещу големия гранд от Мюнхен.

Резултат с изображение за bayern vs eintracht

Прогноза: Брой голове през 2-ро полувреме ( Над 1,5 гола ) @ 1,50

 

Борусия Дортмунд – Волфсбург | 16:30

Чисто статистически това е един много любопитен сблъсък. И двата тима в последните си 6 мача записаха по 2 победи и цели 4 равенства. Това са и двата тима които най- често през този сезон са стигали до подялба на точките в техните мачове. Вълците са на 4-та позиция в класирането, а Борусия е с 1 точка по- малко и заема 6-то място. Това, че и другите претенденти губят точки прави първенството през този сезон изключително интересно и държи Борусия близо до челните места. Ако иска да ликува в края обаче ще трябва отбора от Дортмунд да подобри значително представянето си. В състава за този мач се завръща Пако Алкасер и това е много положително.

Резултат с изображение за borussia dortmund

Ще се доверим на високата резултатност която постига Борусия в домакинствата си, и така ще оформим прогнозата си за мача.

Прогноза: Над 1,5 гола в мача за Борусия Дортмунд @ 1,53

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

 

 

 

Нашата прогноза

Обща ставка за Комбото @ 3,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!