Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Волфсбург – Фортуна Дюселдорф (08/02/2020)

Събитие:

Волфсбург - Фортуна Дюселдорф

Начало от:

08/02/2020 - 16:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

След лошата серия в която бе тимът на Волфсбург, в последния кръг най- сетне се отпуши и победи Падерборн с 2:4. В момента „вълците“ са на 10-та позиция в класирането и буквално са посредата между топ 6 и зоната на изпадащите. Едва ли отобра ще се бори да не изпадне, но ако иска да прогресира ще трябва да подобри префставянето си. До тук Волфсбург се представя доста под очакванията на своя „Фолксваген-Арена“, и на сметката си има 3 победи, 4 равенства и 3 загуби. Със сигурност аут за този мач е Камачо, а под въпрос остава Тисенард.

Резултат с изображение за „wolfsburg fc“

Фортуна спечели само един от последните си 6 мача в бундеслигата и е очевидно, че отобра ще се бори за своето оцеляване в елита. В момента Фортуна има 16 точки което им отрежда 17-тото място в таблицата. В последния кръг все пак тима се пребори за равенство при домакинството си на Айнтрахт, което може да даде на играчите малко самочувствие, а те определено имат нужда от това. Фортуна е един от най- слабите гости в лигата, като за 10 визити отбора има едва една победа. В състава има и кадрови проблеми и извън сметките за този мач остават Скрибски, Караман, Боджек и Ковнацки, а под въпрос са Бериша и Щефен.

Резултат с изображение за „фортуна дюселдорф“

Смятаме, че в този мач тимът на Волфсбург ще се поздрави с упех. Просто калсата на Фортуна е много по- ниска, а и представянето на тима в гостуванията е много слабо.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Волфсбург и над 1 гол в мача за двата отобра общо @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!