Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Шефилд Юнайтед – Борнемут (09/02/2020)

Събитие:

Шефилд Юнайтед - Борнемут

Начало от:

09/02/2020 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Шефилд Юнайтед загуби 3 от последните си 6 мача в лигата, но тези поражения бяха срещу отборите на Ливърпул и Манчестър Сити. Като цяло отобра продължава да играе силно и в последния кръг се наложи над Кристъл Палас с 0:1. И така след 25 изиграни кръга „новаците“ се нмаират на 6-та позиция и цялостното им представяне може да се определени като отлично. Шефилд обаче изпитва известни затруднения при домакинствата си, като вече натрупа 5 загуби на „Брамал Лейн“. Домакините нямат кадрови проблеми и Крис Уайлдър ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „sheffield united“

Борнемут постигна две поредни победи и вече е над опасната зона. Това обаче не трябва да успокоява играчите защото разликата с Уест Хям е само 2 точки. Все пак тези две победи срещу Брайтън и Астън Вила бяха изключително ценни защото това са отбори които също са замесени в битката за оцеляване. Проблема при Борнемут е голямото непостоянство, и ако това бъде подобрено отбора ще има шанс да играе в елита и през следващия сезон. Ако погледнем обаче формата на тима в гостуванията ще забележим ,че тя не е никак добра. 10 точки от 12 мача е доста слабо постиежение дори за по- непретенциозен отбор. Пред Еди Хау има и друг много сериозен проблем. Мениджърът ще трябва да се справи с изключително многото отсъстващи, и да успее да сглоби боеспособен състав. Поради контузии извън групата остават Гроенвелд. Брукс, Даниелс, Стейси, Кинг, Мепам и Кели, а наказание ще изтърпи Лерма.

Резултат с изображение за „bournemouth fc“

Очакваме домакинска доминация и силно представяне от гирачите на Шефилд. Борнемут имат своите силни качества, но според нас ще загубят този двубой. Многото отсъстващи и слабата форма в готуванията са сред основните фактори за тази прогноза.

Автор: Мирослав Дюлгеров

Тук мжоете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Шефилд Юнайтед и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 2,37
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!