Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Брентфорд – Лийдс (11/02/2020)

Събитие:

Брентфорд - Лийдс

Начало от:

11/02/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Чемпиъншип

Брентфорд определено се намира в добра форма, и след като загуби само веднъж в последните 6 мача вече се намира на 5-та позиция. Разликата с днешния съперник Лийдс който се намира на втората позиция е само 2 точки, и мотивацията за Брентфорд ще е огромна. „Пчелите“ са един от най- стабилните домакини в лигата, като до тук в актива си имат 9 победи, 3 равенства и 3 загуби. Обикновенно отбора играе директен и бърз футбол и обича да контраатакува. Нападателите са много ефективни и умеят да се възползват отлично от шансовете си. Поради контузии мача ще пропуснат Карелис, Каньос, Мокотчо и Янсон.

Резултат с изображение за „brentford“

Представянето на Лийдс е на друия полюс. Отбора спечели само един от последните си 6 мача и така пропиля целия си аванс пред преследвачите. Дори ако днес претърпи поражение ще бъде изместен от даващата право на директна промоция втора позиция. Лийдс загуби последователно от Уигън и Нотингам Форест, като в тези два мача тима дори не отбеляза гол. Интересното е, че Лийдс също не обича да държи трайно топката и много често разчита на контраатаки. Като цяло двата отбора имат сходни стилове на игра и ще бъде интересно тяхното противопоставяне. За този мач с отброа няма да пътуват контузените Форшоу и Дъглас.

Резултат с изображение за „leeds united“

Това несъмнено е дербито на този кръг в Чемпиъншип и очакваме двата отбора да се „захапят“ здраво. Въпреки, че има още доста кръгове до края на сезона този мач е с огромен залог.

Автор: Кирил Иванов

.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ), и под 6 гола в мача общо @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!