Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Ювентус – Милан (12/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Ювентус - Милан

Начало от:

12/06/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от полуфиналите за купата на Италия.

Припомняме ви, че първият полуфинален мач вече се изигра на миланска територия, и след доста спорни решения и дузпа за Ювентус в самия край, двубоя завърши 1:1. В този мач „Росонерите“ определено надиграха своя съперник, но може би червеният картон на Тео Ернандез им попречи да се поздравят с успеха.

Преди паузата Ювентус опредлено не бе в блестяща форма, и това неминуемо се отрази и на техните резултати. Едва 4 победи в поселдните 8 шампионатни двубоя, и цели 3 загуби са нещо нетипично за този отбор. В този период обаче „Старата госпожа“ иамше и цели 5 гостувания, а през настоящата кампания това е сред слабите места на тима. Все пак в последния си мач преди паузата Юве победи Интер с 2:0 и така запази първата си позиця с една точка аванс пред Лацио. „Бианконерите“ са най- силния домакин в Серия А с цели 18 победи от 19 двубоя на „Ювентус Арена“. Маурисио Сари не е притеснен от кадрови проблеми и ще може да разчита на всичките си играчи за този сблъсък.

AC Milan vs. Juventus - Football Match Summary - February 13, 2020 ...

По пътят си към този полуфинал Милан отстрани СПАЛ и Аталанта, и като че ли това остана и единствения шанс за миланския гранд да постигне нещо значимо през тази кампания. В Серия А Милан се намира на 7-ма позицция и със сигурност ще атакува местата даващи право на участие в Лига Европа, но за повече просто няма време. „Росонерите“ започнаха новата година подобаващо, и набързо записаха няколко победи и то без да допуснат попадение във вратата си. След това обаче дойде горчивата загуба в дербито с Интер, и от тогава играта на тима тотално рухна. За всички които следят отблизо италиянския футбол е ясно, че през поселдните сезони Милан се превърна в едно бледо копие на себе си. В последния си двубой от Серия А отбора дори загуби домакинството си на Геноа с 1:2. Аут за този мач е контузения Дуарте, както и наказаните Ибрахимович, Ернандез и Кастийехо.AC Milan players test positive for COVID-19 | AC Milan News

Предлагаме ви един билдър в който прогнозираме домакинска победа за Юве, както и добавка от гол линия с която да повишим малко ставката.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Ювентус и под 5 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!