Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Реал Мадрид – Хетафе (02/07/2020) ( Войд )

Събитие:

Реал Мадрид - Хетафе

Начало от:

02/07/2020 - 23:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

След вчерашното равенство на Барса, Реал Мадрид е все по- близо до титлата в Ла Лига. За „Белите“ предстои двубой срещу градския съперник Хетафе, и при евентуален успех отбора ще се окаже с 4 точки аванс. При оставащи само 5 кръга до финала на Ла Лига, най- вероятно това ще се окаже напълно достатъчно за Реал. „Кралският клуб“ натисна здраво след рестарта, и съвсем заслужено е единствения клуб с 5 поренди победи. Реал Мадрид надигра последователно тимовете на Ейбар, Валенсия, Реал Сосиедад, Майорка и Еспаньол. Похвално за Зидан и компания е, че в тази поредица отобра допусна само две поапдения във вратата пазена от Тибо Куртоа. Аут за този мач остава единствено контузения Начо.

Реал Мадрид си върна първото място в Испания - Спорт - Стандарт Нюз

Представянето на Хетафе след подновяването на футбола в Испания не е на нивото от преди 3 месеца. В последния кръг отбора спечели първа победа при домакинството си на Реал Сосиедад, но преди това записа една загуба и 3 равенства. Това коства и мястото на отбора в топ 4, и изглежда новата цел ще бъде просто да бъде запазена позицията на тима в топ 6. Напоследък защитата на Хетафе не се представя никак добре, и не допусна гол единствено при равенството с Еспаньол. Гостите нямат почти никакви кадрови проблеми, и Хосе Бордалас ще може да разчита на всичките си играчи.

How Getafe Went From 21st in the Segunda to the Brink of the ...

Няма какво да увъртаме. Очакваме тотална доминация на Реал Мадрди, и категоричен успех с който да засвидетелстват амбицията си за спечелването на Ла Лига.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Азиатски хендикап ( -1.0 -1.5 гола за Реал Мадрид ) @ 1.95
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!