Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: ЦСКА-София – Бате Борисов (17/09/2020)

Събитие:

ЦСКА-София - Бате Борисов

Начало от:

17/09/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Лига Европа

ЦСКА- София вече елиминира един съперник в надпреварата, но от този мач отзивите са по- скоро негативни. Съперник на „Червените“ бе малтийският Сайрънс, който не би трябвало да представялява каквато и да било заплаха за играчите на Стамен Белчев. На практика обаче ЦСКА буквално се измъчи срещу скромният си съепрник, и стигна до победата след късен обрат и много нерви. Все пак в края на срещата Али Соу отбеляза дежурното си попадение, с което класира и тимът си напред в турнира. Представянето на ЦСКА в Ефбет Лига не е особено стабилно, като само преди няколко дни на „Червените“ отново им се наложи да се борят със зъби и нокти и то за равенство. Черно Море имаше аванс от един гол, но столичани отново показаха харакер за да стигнат до крайното 1:1.

Ботев Враца – ЦСКА 1:2 - Gol

БАТЕ ще започне участието си в надпреварата директно от втория кръг. Това обаче евда ли ще представлява особено голям проблем за отбора, тъй като шампионата в Беларус е в разграра си. След 22 кръга БАТЕ дели първата позиция с Шахтьор Солигорск, а играта която показва тима е на едно много добро ниво. Прави впечатление, че атаката на отбора работи много добре, и това си пролича и при последната победа на тима в местния шампионат. Само преди няколко дни БАТЕ победи с 5:2 Смолевичи, а като цяло за 23 изиграни двубоя БАТЕ има в актива си цели 49 попадения.

Analysing Arsenal's Europa League opponents BATE Borisov - Sport360 News

В последно време и двата отобра не пропускат да се разпипат в своите срещи, но моите очаквания са за по- затворена двубой. През последните сезони по- голямта част от важните мачове на ЦСКА не са особено резултатни. Имайки предвид и огромният залог за двата тима, бих заложил на гол линия с малко попадения.

Тук можете да видите още аналииз и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Под 3 гола в мача общо, и под 15 корнера в мача общо @ 1.81
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!