Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лион – Ним (18/09/2020)

Събитие:

Лион - Ним

Начало от:

18/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Вече изминаха 3 кръга от френската Лига 1, и поне за сега изглежда сякаш плновете на „Хлапетата“ за по- добро представяне от миналия сезон няма да се осъществят толков лесно. Към момента отборът има в актива си само 4 точки от възможни 9, и това го нарежда на 11-та позиция в таблицата. На старта Лион разгроми Дижон с 4:1 у дома, след което видахме скучна игра и нулево равенство при визитата на Бордо. Само преди няколко дни „Хлапетата имаха страхорна възможност да дръпнат в класирането, но загубиха с 2:1 визитата си на Монпелие. Лион не игра никак лошо, но червеният картон който си изкара Усен Ауар наклони везните в полза на домакините. През втората част Лион натисна, но с човек по- малко на терена силите им стигнаха само за почетно попадение.

Memphis Depay on Twitter: "Great way to start the new competition!… "

Ним също започна сезона отбелязвайки 4 гола във врата на своя гост. Отборът игра страхотно и заслужено разгроми Брест с 4:0. Последва много трудно гостуване на Нант с което „Крокодилите“ не успяха да се справят. Нант спечели срещата с 2:1, а гостите сякаш бъркаха прекалено лесно във фаза защита. Преди няколко дни обранителния вал на Ним отново рухна, и отборът допусна цели 4 попадения от Рен. Имаше период в срешата в които „Крокодилите“ се противопоставиха успешно на своя гост, но в заключителните 30 минути класата на Рен си каза думата.

FM19 Teams: 8 Interesting Teams to Manage in France | FMtrendGames

Лично аз очаквам доста по- стабилна игра от Лион в това домакинсвто. Тези 3 точки изглеждат като напълно задължителни за „Хлапетата“, и според мен този път играчите на Руди Гарсия няма да разочароват.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Лион, под 5 гола в мача общо и над 0 картона в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!