Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Милан – Болоня (21/09/2020) (Спечелен)

Събитие:

Милан - Болоня

Начало от:

21/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Старта на миналата кампания бе кошмарен за Милан, а слабите резултати се задържаха през целия първи полусезон. Дори след идването на Стефано Пиоли отборът продължи да има проблеми, но след завръщането в състава на Златан Ибрахимович сякаш Милан буквално се прероди. В един момент победите следваха една след друга, а в последните 16 двубоя от шампионата единствено Аталанта успя да спечели повече точки от „Росонерите“. В крайна сметка отборът завърши на 6-тата позиция която му дава право на участие в Лига Европа. Стефано Пиоли и играчите му вече изглеждат като истински сработен отбор, и със сигурност целите за настоящата кампания ще бъдат много по- високи.

AC Milan vs Cagliari Preview, Predictions & Betting Tips - Krzysztof Piatek to continue red-hot form for Rossoneri

Изминалият сезон бе по- скоро разочароващ за Болоня. Тимът имаше своите силни моменти, но като цяло слабите периоди преобладаваха. Това доведе до там, че отборът завърши сезона на 12-та позиция.Формата на „Червено- сините“ далеч от дома бе плачевна, а игрово не изглеждаха никак добре. Логично бе Болоня да печели повечето си точки на домашна сцена, но дори там играчите на Синиша Михайлович не бяха много убедителни. Рано е да се каже в какво състояние се намират Болоня, но според мен трудно би измъкнала нещо от „Сан Сиро“.

Leicester City Atalanta Bc

Според мен в Милан много добре си спомнят слабото начало на миналия сезон, и сега ще направят всичко възможно за да започнат подобаващо. Очаквам попадения и домакински успех за Милан.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Милан и над 1 гол в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!