Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Испания – Швейцария (10/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Испания - Швейцария

Начало от:

10/10/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на Нациите

Испания не успя да се класира за финалната четворка в първото издание на турнира, но се сега започна уверено. В първата среща при визитата на Германия испанците хвърлиха неимоверно много усилия и съдбата им се отблагодари с изравнително попадение дошло дори след добавеното време на срещата. Последва разгромна победа с 4:0 над „осакатения“ съствав на Украйна. Преди няколко дни „Ла Фурия Роха“ направи скучно 0:0 в контролата с Португалия. Заради положителни тестове за коронавирус от състава ще липсват Марио Руиз и Тиаго Алкантара, а с контузия е Дани Карвахал. В състава обаче се завръща Хесус Насвас.

Spain vs. Italy, World Cup Qualifiers: Final Score 3-0, David Silva takes part in Spain masterclass - Bitter and Blue

Швейцария бе приятната изненада в първото издание на турнира, и съвсем заслужено стигна до 4-тото място във финалната фаза на надпреварата. Напоследък обаче формата на отборът не изглежда много добра. „Кръстоносците“ нямат победа в последните си 3 официални двубоя, а преди месец бе допусната загуба с 2:1 от Украйна. Все пак престижна точка бе извоювана срещу тимът на Германия. В контролата срещу Хърватия от преди няколко дни швейцарците взеха аванс в резултата, но след почивквата се стигна до пълен обрат в полза на „Шахматистите“. В състава има и доста кадрови проблеми, като извън групата остават Щефен, Емболо и Дрмич.

The FIFA/Coca-Cola World Ranking - News - Unblemished Swiss at an all-time high - FIFA.com

Въпреки, че Лига на Нациите не е сред най- важните турнири и на практика е заместиел на контролните срещи, то в състава на Испания е пълно с млади таланти за които това е отлична възможност да се докажат. В последно време играчите на Луиз Енрике изглеждат в отлична форма, и според мен ще се поздравят с крайният успех в тази среща. От друга страна както вече споменах селекционерът на гостите Петкович няма да може да разчита на някои ключови играчи.

Тук можете да видиде още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Испания, под 5 гола в мача общо и над 5 корнера в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!