Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Севиля – Борусия Д. (17/02/2021)

Събитие:

Севиля - Борусия Д.

Начало от:

17/02/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от елиминационната фаза на Шампионска Лига

Севиля постигна много големи успехи в Лига Европа, но сега е време Лопетеги и играчите му да докажат, че имат класата да се борят и с най- добрите тимове в Шампионска Лига. Севиля игра стабилно в груповата фаза, но въпреки това завърши след Челси. През последните месеци Севиля изглежда в страхотна форма, а този възход идва тъкмо навреме за предстоящите мачове с Борусия Дормунд. Отборът се намира в серия от 9 пордни победи във всички надпревари, и изглежда напълно готов за 1/8-на финалните битки в най- престижният европейски турнир. В лагера на домакините няма кой знае какви кадрови проблеми, като под въпрос са само Акуня, Окампос и Навас.

Резултат с изображение за „sevilla fc“

Борусия Дортмунд не среща кой знае какви проблеми в група с Лацио, Брюж и Зенит. „Бе Фау Бе“ спечели 13 точки и заслужено завърши като лидер в своята група. От тогава до сега обаче формата на тима спадна драстично, и в някои мачове от бундеслигата „жълто-черните“ бяха направо неузнаваеми. Това доведе и до треньорска рокада в отбора, което обаче поне за сега не дава желаният положителен ефект. Борусия се свлече до незавидната 6-та позиция в Германия, а това със сигурност не е най- подходящният момент за подобна криза в състава. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Витсел, Загаду и Бюрки.

Резултат с изображение за „borussia dortmund“

За всички е ясно, че мачовете от елиминационанта фаза на Шампионска Лига са изключитлено трудни за прогонзиране. В този случай ще се доверя на моментната форма на домакините от Севиля, и ще изградя билдър в тяхна полза. Следя отблизо бундеслигата, и да ви кажа честно в момента Борусия Дортмунд не изглежда като тим готов да отстрани Севиля.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Севиля или равенство ), над 1 гол в мача общо и над 0 картона в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!