Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Има ли шанс Швейцария срещу Испания ? (02/07/2021) (Спечелен)

Събитие:

Швейцария - Испания

Начало от:

02/07/2021 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Швейцария – Испания /02/07/2021 – 19:00

Отборът на Швейцария се превърна в поредното доказателство, че представянето на даден тим в груповата фаза не трябва да бъде използвано като причина за прогноза от елиминационната фаза. Аз си позволих да критикувам играчите на Владимир Петкчовия, но те ме опровергаха по най- добрият възможен начин. Десет минути преди края на срещата „Кръстоносците“ губеха с 3:1 от световният шампион Франция. В 81-вата Харис Сеферивич намали до само гол пасив, след което в последната минута МАрио Гавранович отбеляза изравнително попадение. В продълженията не се случи нищо интересно и се стигна до дузпи. Там в герой се превърна Ян Зомер който успя да спаси решаващата дузпа на Килиан Мбапе. Сами разбирате каква изненада бе продължаването на Швейцария към 1/4-финалите, но аз бих казал, че с добрата си игра те го заслужиха.

World champions France knocked out of Euro 2020 by Switzerland in shootout | Cyprus Mail

Испания също намери път към 1/4-финалите по един особено драматичен начин. „Ла Фурия Роха“ имаше два гола аванс срещу Хърватия но само в рамките на 5 мнути в самия край на мача допусна изравняване за крайното 3:3. Играчите на Луиз Енрике обаче показаха непримиримост и огрромно желание за победа преди да се стигне до дузпи. Испанците отбелязаха 2 гола в продълженията и заслужено взеха победа с 5:3. Вярно е, че в играта на отбора се виждат много слабости, но реално погледнао до тук е един от най- добре представящите се тимове. Интересно е как до съвсем скоро никой не включваше в сметките селекцията на Испания, но сега те определено изглеждат като един от потенциалните победители на Евро 2020.

Spain predicted starting 11 vs Croatia - Euro 2020

Няма как да не ви напомня, че абсолютно всеки мач от тук до края крие страшно много рискове. Това е и причината да се въздържа от прогноза за краен победител, но все пак намерих една опорна точка. Мился, че Испания отново ще се опита да победи преди да се стигне до продължения и евентуални дузпи. Несъмнено слабото място на „Ла Фурия Роха“ е защитата, и поне спроед мен Швейцария ще се успее да вкара поне един гол. В крайна сметка се спрях на маркета за попадения и в двете врати.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!