Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Атлетико Мадрид ще трябва да потърси попадение (Губещ)

Събитие:

Атлетико Мадрид - Манчестър Сити

Начало от:

13/04/2022 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Атлетико Мадрид – Манчестър Сити /13/04/2022 – 22:00

В първата среща преди седмица Атлетико Мадрид загуби само с един гол разлика, но играта на тима определено не бе приятна за окото. Играчите на Диего Симеоне не отправиха нито един удар към вратата на „Гражданите“, а плахите опити за атака не донесоха абсолютно нищо. Мнозина биха казали, че този дефанзивен стил си е нещо нормално за Диего Симеоне, но лично според мен е малко срамно да се защитаваш с 10 човека на 1/4-финал в Шампионска Лига. През уикенда „Дюшекчиите“ отново не се представиха на ниво, а загубата с 0:1 при визитата на Майорка бе напълно заслужена. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Ерера и Хименез.

madrid champions league 2019 Shop Clothing & Shoes Online

Манчестър Сити се опита да вземе комфортен аванст още в първата среща, но в крайна сметка стигна до минимална победа с 1:0. „Гражданите“ очаквано владееха топката през почти 70% от времето, но отправиха само 2 точни удара към вратата пазена от Ян Облак. Все пак се видя, че класата на воденият от Пеп Гуардиола тим е по- висока, а днес Манчестър Сити трябва просто да не загуби. Преди няколко дни „Гражданите“ се представиха добре в дербито с Ливърпул, а крайното 2:2 ги остави на първата позиция. С контузии за тази визита са Диаз и Палмър, а наказание ще трябва да изтърпи Габриел Жезус.

Premier League : Manchester City arrache la victoire face à Everton

Моите очаквнаия са, че днешната среща ще бъде по- лесна за Манчестър Сити. Просто в един момент Атлетико Мадрид ще трябва да се опита да стигне до попадение, което би следвало на направи мача малко по- отворен. Коефициентите на пазарите за Оувър са повече от добри, и лично аз смятам да инвестирам на тях.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!