Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна Прогноза: Левски – Ботев Пловдив ( Спечелен )

Събитие:

Ботев Пловдив

Начало от:

29/07/2019 - 18:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Ефбет Лига

Левски посреща на Виваком Арена – Георги Аспарухов тима на Ботев Пловдив в опит да зарадва феновете след загубата в Лига Европа

Сините ще влезнат в този двубой доста разочаровани след загубата от АЕК Ларнака с 3:0. Според мнозина този резултат се дължи на незаслужения втори жълт картон на капитана Живко Миланов. Други обвиняват голямата жега в Кипър, и пропуска в началото на Дени Алар. Просто АЕК имат по- голям опит в такива мачове и това се оказа ключово. Сега шансовете на Левски преди реванша изглеждат минимални, и се очаква те да търсят трите точки в това домакинство от Ефбет Лига.

Резултат с изображение за левски

Ботев не са в най- добрата си форма в началото на сезона, но дори така са опасен съперник. В първия кръг се представиха доста под нивото си в гостуването на новака в групата Арда. Последва домакинство срещу Дунав в което допуснаха ранно изоставане, но после гениалността на голямата им звезда Тодор Неделев блесна. Той успя да реализира хеттрик и така донесе победата на Канарчетата. Добрите новини за пловдивчани са, че Кристиан Димитров и Тодор Неделев за сега остават в отбора.

Резултат с изображение за ботев пловдив

Левски логично е смятан за фаворит, но въпреки това не смятаме да рискуваме с прогноза за краен победител. Мачовете между тези съперници по традиция са доста резутатни и драматични. Левски имат само една суха мрежа с последните си 7 домакинства, А Ботев е отбор който умее да наказва всяка грешка.

 

Тук можете да видите историята на прогнозите ни от изминалия сезон при среден коеф. 2,00: История

Нашата прогноза

Двата отбора да отбележат гол (Гол/гол) @ 2,25
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!