Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Барселона – Реал Мадрид (12/18/2019) ( Губещ )

Събитие:

Барселона - Реал Мадрид

Начало от:

12/18/2019 - 21:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Ето, че дойде време и за отложеното Ел Класико. Несъмнено това е най- очаквания футболен двубой на планетата, и това е съвсем оправдано. Просто когато стане дума за Барселона и Реал Мадрид всички други спортни събития остават на заден план. Мнозина твърдят, че и двата отбора са далеч от най- силните си дни, но това едва ли интересува феновете и играчите когато двата отбора се изправят един срещу друг.

Барселона очаквано за повечето анализатори срещна сериозни трудности при гостуването си на Реал Сосиедад, и стигна само до 2:2. Като цяло през този сезон гостуванията се оказват огроен проблем за играчите на Барса. В голяма част от тях точките бяха спечелени от някое гениално индивидуално отиграване, но цялостния облик е крайно незадоволителен. Що се отнася обаче до мачовете на „Камп Ноу“ отобра все още не е загубил дори една точка. Меси и компания в повечето случаи прегазват съперника, като отбелязват по минмум 3-4 гола в противниковата врата. Очаква се за това дерби в състава да се завърне Жорди Алба, а при отсъствието на Артур по всяка вероятност в титулярния състав място ще намери и Иван Ракитич. Сержо Роберто пък ще замени Нелсон Семедо на десния бек. Аут за този мач са Осман Дембеле и Артур Мело.

Свързано изображение

Реал Мадрид ще пристигне на каталунска земя след като перз уикенда също стигна само до равенство. Реал успя да изрвани при гостуването си на Валенсия буквалво в последните секунди на двубоя, като голмайстора отново бе Карим Бензема. Изобщо трябва да се отбележи огромния принос на французина за победите на столичани от началото на сезона. Ако погледнем обаче по- задълбочено в играта на „белия балет“ ще забележим огромни пропуски. В големи периоди от двубоите им липсва кординация между отделните линии, и Зидан определено го забелязва. В опит да компенсира това французина подхожда доста по дефанзивно при мачовете срещу по- силни съперници, което не се нрави особено на феновете на „белите“. Знаем колко са капризни феновете на Реал Мадрид, и определено не могат да приемат нищо друго освен непрестанна атака, но реалността в момента е съвсем друга. За да постига победи и добри резултати Зидан е длъжен да се съобразява с качестово на играчите с които разполага, и за сега той го прави добре. Осен всичко останало наставника на Реал ще трябва да се справи и с липсата на някои основни играчи. Поради травми аут за това дерби са Асенсио, Васкес, Еден Азар и Марсело, а под въпрос е Хамес Родригес.

Свързано изображение

Прочетохме и видяхме много различни мнения и анализи за този мач, но ако трябва да бъдем напълно обективни ще признаем, че двубоя е рисков. Все пак от своя страна няма как да не направим анализ и прогноза за Ел Класико. Трябва да отбележим ,че през поселдните години Реал Мадрид играе по- успешно когато гостува на Барселона , отколкото когато играе на своя „Сантиаго Бернабеу“. Може би играчите чувстат повече напрежение пред своите фенове, отколкото спокойствие. Очакваме обаче за този мач Зидан отново да подходи по- дефназивно и да се опита да накаже колебливата защита на Барса предимно на контраатака. Прави впечатление обаче, че в последно време Барса също предоставя на противника възможността да владее по- продължително топката и да разчита на бързи атаки. От голямо значение за развитието на този мач ще бъде дали ще падне ранен гол, но като цяло очакваме тактическо надиграване. Нито Зидан, нито Валверде са от най- смелите и импулсивни треньори и ще подходят внимателно. Все пак според нас форамта на Барселона е една идея по- добра, а и играчите с които разполага Валверде са може би на малко по високо ниво в момента. Формата на Лео Меси е страховита, а знаем че „бълхата“ обожава да бележи срещу Реал Мадрид.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Барселона и под 6 гола в мача общо @ 2,00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!