Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Нюкасъл – Евертън (12/28/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Нюкасъл - Евертън

Начало от:

12/28/2019 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Нюкасъл е доста непредсказуем отбор и това се доказва от резултатите които постиа тима. В последните си 6 мача „свраките“ записаха 3 победи 2 загуби и едно равенсто, като в последния кръг загубиха с 4:1 при гостуването си на „Олд Трафорд“. В този двубой Нюкасъл дори успя да вземе аванс, но в последствие отобра бе тотално надигран от „червените дяволи“. Отборът ръководен от Стив Брус е силен домакин, и загуби само веднъж през сезона на „Сейнт Джеймсис Парк“. Като цяло Нюкасъл е в добра форма, но продължава да страда от контузиите на няколко от основните си играчи. Аут за това домакинство са Ласелс, Ричи, Сейнт- Максимен и Кларк, а под въпрос е Дюмет.

Резултат с изображение за newcastle fc

След дълбоката криза в която бяха изпаданли „карамелите“, сега тима започна леко да се посъбужда, но все още е далеч от най- добрите си дни. В последните 6 мача Евертън записа 2 победи, 2 равенства и 2 загуби и се отдалечи от опасната зона. Новият мениджър на клуба Карло Анчелоти стартира с минимален успех над Бърнли, и сега всички фенове са изпълнени с надежда. Ако погледнем обаче само гостувнаията на отобра ще забележим, че има само една победа от началото на сезозна и цели 6 загуби. Няма как да се абстрахираме тотално от резултатие на отбора по времето на Марко Силва, тъй като все пак в тези мачове бяха изиграни от същите футболисти. Анчелоти също има много проблеми с контузиите в състава, и за това гостуване няма да може да разчита на Ивоби, Гомес, Габмин, Мартина и Шнайдерлин, а под въпрос е Банингиме.

Резултат с изображение за everton fc

Няма спор, че това е труден за прогнозиране мач, но все пак виждаме отлична стойност в головите пазари. Според нас са силно подценени от букитата, и това е отлична възможност за нас.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отобра да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,95
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!