Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Верона – Ювентус (08/02/2020)

Събитие:

Верона - Ювентус

Начало от:

08/02/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Верона не познава вкуса на поражението от 7-ми декември насам и заслужено вече е в топ 10. В последните си два двубоя веронци завършиха наравно с тимовете на Милан и Лацио, с което показаха, че натрупаните точки не са случайни. В общи линии към момента отбора е сред тимовете в най- добро състояние, и за Юве няма да бъде никак лесно. Верона е и сред най- стабилните домакини в лигата, като 11 мача на своя „Маркантонио Бентегоди“ тима има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби. Домакините нямат никакви кадрови проблеми и наставника Иван Юрич ще може да разчина на най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „verona fc“

След загубата от Наполи, състава на Ювентус изля гнева си побеждавайки Фиорентина с 3:0. „Старата госпожа“ успя да се възползва от трите поредни равенства на Интер, и вече е едноличен лидер с 3 точки аванс. Юве се представя стабилно в своите гостувания, но в 4 от визитите си не успа да си тръгне с трите точки. Като цяло торинци се намират в солидна форма, но имат някои кадрови проблеми. Извън групата за това гостуване ще останат Киелини, Кедира, Демирал и Данило.

Резултат с изображение за „juventus“

Юве е безспорния фаворит в тази среща, но ние противно на логиката смятаме, че „старата госпожа“ няма да си тръгне с пълния комплекто точки от Верона.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Двоен шанс ( Победа за Верона или равен ) @ 2,20
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!