Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Комбо Евро Елит (09/02/2020)

Събитие:

Комбо Евро Елит

Начало от:

09/02/2020

Анализ на прогнозата

Сподели:

Комбинирана футболна прогноза от елитните европейски първеснтва

Дженоа – Каляри | 16:00

В този двубой ще видим два отбора на коренно различни позиции в класирането, но в еднакво слаба форма. Дженоа има само една победа в последните си 8 мача в Серия А и пдодължава да крета в зоната на изпадащите. Все пак в последните си две срещи тима не загуби след като завърши наравно с Фиорентина и Аталанта. От друга страна гостите от Каляри също са в дълга серия без победа, но последните им 3 мача също завършиха без победител. Като цяло обаче сезона за Каляри е отличен, а футболистите ще могат да доиграят кампанията без напрежение. Очакваме един сравнително равностоен мач, в който да видим атакуващ и резултатен футбол.

Резултат с изображение за „genoa vs cagliari“

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,70

 

Осасуна – Реал Мадрид | 17:00

Осасуна спечели само веднъж в последните си 6 двуоя в лигата и вече се намира на 12-то място в таблицата. Реално погледнато отобра се намира в „златната среда“ и е еднакво далеч и от опансата зона, и от местата даващи евроквоти. Иначе казано играчите могат да доиграят сезона относително спокойно, и без огромна мотивация. Осасуна не е сред силните домакини в лигата, но в актива си имат само 2 загуби на „Ел Садар“. Ситуацията за Реал Мадрид обаче е много различна. „Белия балет“ е в яростна битка с Барселона за първата позиция и всяка точка е изключително важна. Барселона се намира в слаба форма и има вътрешни проблеми, което дава шанс на Реал да се откъсне напред. Очакваме Реал да подходи много отговорно към тази среща.

Резултат с изображение за „real madrid fc“

Прогноза: Победа за Реал Мадрид и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1,86

 

Реал Бетис – Барселона | 22:00

Бетис започна сезона с големи амбиции, но нещата не се развиха според очакванията. С актив от 28 точки отбора крета в средата на таблицата и печели изключително рядко мачовете си. Да, в някои срещи играчите разкриват големия си потенциал, но тов е просто епизодично и крайно недостатъчно. Все пак 6 от 7-те победи на Бетис дойдоха на „Естадио Бенито Вилямарин“, и определено можем да класифицираме отбора като „домакински“. Барселона се намира в криза и това е видно за всички. Изглежда, че след смяната на Валверде ситуацията в тима стана още по- сложна, и се получиха дори някои вътрешни скандали межди играчи и ръководство. Към всичко това можем да прибавим и дългосрочните контузии на Дембеле и Суарез които оставят новия треньор Кике Сетиен буквално без избор в предни позиции. В ролята на партньор на Меси и Гризман виждаме младият Ансу Фати, който обаче въпреки огромния си талант изглежда твърде „зелен“ за да може да се нагърби да решава мачовете. Меси изглежда крайно изнервен и това се отразява негативно на играта му. Като цяло смятаме, че Барселона може да има проблеми при това гостуване.

Резултат с изображение за „real betis vs barcelona“

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ), и над 2 гола в мача общо @ 1,80

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Обща ставка за Комбото @ 5.61
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!