Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Милан – Ювентус (13/02/2020) ( Губещ )

Събитие:

Милан - Ювентус

Начало от:

13/02/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Купата на Италия

Милан ще посрещне Ювентус в първи полуфинален сблъсък между двата отбора. Важно е да се знае, че на този етап от надпреварата вече има и мач реванш. Това е фактор койно не бива да бъде подценяван, тъй като може да промени доста стратегията на двата тима.

Милан ще влезне в този мач с меко казано лошо настроение след горчивата загуба в дербито с Интер. „Росонерите“ поведоха с 2:0, но през второто полувреме се стигна до пълен обрат от страна на Интер, и така двубоя бе загубен с 4:2. Това несъмнено ще окаже своето влияние върху психическото състояние на играчите, но същевременно очакваме и да ги мотивира още повече. Това може да бъде отлична възможност за играчите да се реваншират по най- бързия начин пред тифозите. Все пак като изключим тази загуба, Милан се намира в отлична форма и бележи във всеки мач. Сега когато в състава е и Златан Ибрахимович, миланския гранд не бива да бъде подценяван.

Резултат с изображение за „ac milan“

Ювентус от своя страна е в серия от две поредни загуби. „Старата госпожа“ първо бе надиграна от Наполи с 2:1, а преди няколко дни загуби и при визитата си на Верона със същия резултат. След тези грешни стъпки Юве отстъпи първата позиция в Серия А на Интер, и така направи шампионата още по- интересен. „Бианконерите“ разполагат с една от най- добрите защити в Италия, но въпреки това допускат средно по гол на мач, което ни дава право да се надяваме на резултатен сблъсък.

Резултат с изображение за „juventus“

Въпреки, че Ювентус е в серия от 9 поредни победи в това съперничество, смятаме, че в този мач Милан има големи шансове да не загуби. Очакваме оспорван мач с много остри атаки и голови положения.

Автор: Богомил Иванчев

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2,5 гола в мача @ 1,95
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!