Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Уулвърхямптън – Лестър (14/02/2020) ( Губещ )

Събитие:

Уулвърхямптън - Лестър

Начало от:

14/02/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

След силната серия и влзиането в топ 10, сега „вълците“ постигнаха само една победа в последните си 6 мача. Играчите на Нуно Санто не успяха да задържат трайно добрата форма и отново играят колебливо. Все пак в последния кръг тима завърши 0:0 при гостуването си на Манчестър Юнайтед, което може да се приеме за усепх. Сега за Уулвс предстои домакинство на Лестър, но до тук през сезона резултатите които отобра постига на „Молиньо“ са доста непостоянни. Все пак положително е, че тима продължава да създава голям брой голови положения, и сякаш е въпрос на време отново да започне на печели. Със сигурност двубоя ще пропусне Винагре, а под въпрос е Траоре.

Резултат с изображение за „wolverhampton fc“

Лестър също направи няколко слаби мача, но продължава да бъде на 3-та позиция и то с 8 точки пред Челси. Като цяло отбора воден от Брендън Роджърс се представя повече от задоволително, и най- вероятно ще запази мястото си в топ 4 и в крайното класиране. Сега „лисиците“ ще играят далеч от дома, но до сега през сезона това не е проблем за тях. Отбора е сред най- силните гости в лигата, като за 12 визити постигна 7 победи, едно равенство и 4 загуби. Преди седмица Лестър загуби от Бърнли, и очакваме в този мач да видим по- добро представяне от играчите. Извън групата за този мач остават Уес Морган, Менди, Джеймс и Амартей.

Резултат с изображение за „leicester city“

Това несъмнено е един труден за прогнозиране мач, но виждаме добра стойност в пазарите за попадения. И в двата състава има отлични офанзивни играчи които умеят да реализират и нашата прогноза ще се базира точно на това.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализ и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!