Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Арсенал – Уест Хям (07/03/2020) ( Губещ )

Събитие:

Арсенал - Уест Хям

Начало от:

07/03/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

След дългата серия от равенства Арсенал постигна две поредни победи над Нюкасъл и Евертън и вече е на само 5 точки, но и мач по- малко от Манчестър Юнайтед. „Артилеристите“ отпаданха по един доста срамен начин от надпреварата в Лига Европа след като допуснаха домакинско поражение от Олимпиакос. За добро или за лошо сега тима ще трябва да се фокусира изцяло върху доброто си представяне във Висшата Лига, и с оглед на случилото се, за Артета и играчите му победата в този мач изглежда като задължителна. Поради контузии извън групата ще останат Чеймбърс, Тиърни, Соареш, Торейра и Колашинац.

Резултат с изображение за „arsenal fc“

Въпреки победата над Саутхямптън в последния кръг с 3:1, ситуацията за Уест Хям остава критична. Отбора е с актив от 27 точки с колкото е и 18-тия Борнемут, а за „чуковете“ предстои една кошмарна програма започваща от днес, и продължаваща с двубои срещу Уулвърхямптън, Тотнъм, и Челси. Към момента опасността от изпадане изглежда съвсем реална, и от тук до края на сезона на отбора ще му бъде необходима някаква коренна промяна и подобрение в играта. Тревожен е и факта, че Уест Хям спечели едва 3 от своите 14 визити, което също е присъщо за отбори които обикновенно изпадат в края на сезона. За тази среща Дейвид Мойс няма да може да разчита на Сучек, Уйлшър, Ярмоленко и Фредерикс.

Резултат с изображение за „west ham“

Имайки предвид срамната загуба от Олимпиакос, очакваме в този мач да видим тотална доминация от Арсенал и максимални усилия за бързо реванширане пред феновете. Съперник като Уест Хям изглежда много подходящ за тази цел.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Арсенал и над 1 гол в мача общо @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!