Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Фрайбург – Борусия М`гладбах (06/05/2020) ( Губещ )

Събитие:

Фрайбург - Борусия М`гладбах

Начало от:

06/05/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

В миналия кръг Фрайбург загуби домакинството си на Байер Леверкузен с минималното 0:1, но и 6-тия Волфсбург също допусна поражение и така разликата от 4 точки се запази. Ясно е, че в оставащите кръгове „Бразилците на Брайсгау“ ще направят всичко по силите си за да финишират в топ 6. Прави впечатление, че Фрайбург все още няма победа след подновяването на шампионата, и е много вероятно в един момент това да натежи на психическото състояние на играчите. От 4 мача до сега отобра записа две загуби и две равенства срещу РБ Лайпциг (1:1) и Айнтрахт Франкфурт (3:3). По- рано през сезона Фрайбург вече показа, че може да бъде много опасен при своите домакинства. На „Шварцвад- Щадион“ бе победен Лайпциг с 2:1 през първия полусезон, а двубоя с другия претендент за титлата Борусия Дортмунд приключи при резултат 2:2. Поради контузия със сигурност двубоя ще пропусне Гулде, а под въпрос остават Хаберер, Кат и Равет.

Live Freiburg Fc

Преди няколко дни Борусия М`гладбах взе категоричен успех с 4:1 над Унион Берлин и така запази 4-тата си позиция. Гладбах и Леверкузен имат в актива си по 56 точки, но с по- добри показатели са играчите на Марко Розе. След подновяването на надпреварата в Бундеслигата Гладбах записа 2 победи, едно равенство и една загуба именно от „Аспирините“. Като показатели Борусия М`гладбах е сред най- стабилните гости в лигата, но чисто игрово често виждаме много пропуски и слабости. Вече няколкп пъти видяхме разочароващи резултати за отбора далеч от дома и това ни дава повод да не залагаме на краен победител. Марко Розе ще трябва да се справя и с някои кадрови проблеми, като за този двубой поради контузии с отбора няма да пътуват Закариа, Джонсън и Стрьобл, а под въпрос остават Емболо и Рафаел.

Bundesliga | 5 reasons Borussia Mönchengladbach can win the ...

 

Смятаме, че въпреки различните цели точките са много важни и за двата отбора. Също така е ясно, че равенството не е в полза на нито единия отбор. Очакваме да видим голов сблъсък с попадения и в двете врати.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ), и над 2 гола в мача общо @ 2,00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!