Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Гимараеш – Спортинг (04/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Гимараеш - Спортинг

Начало от:

04/06/2020 - 23:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от португалската Примейра Лига

Гимараеш спечели 37 точки от 24 изиграни двубоя и това им отрежда 6-то място в класирането. Трябва обаче да се отбележи, че изоставането на „Белите ангели“ от Спортинг е само 5 точки, и това със сигурност ще превърне двубоя в истинска битка. Със сигурност домакините ще дадат всичко от себе си за да се класират за евротурнирите през следващата кампания. Преди принудителната двумесечна пауза Гимараеш бе сред отборите в най- добра форма с 4 победи от 5 мача. „Белите ангели“ са сред най- сините домакини в цялата лига, като много често бележат дори по повече от едно попадение. Аут за този мач са наказания Сако и контузения Енрике.

Vitória Guimarães afasta Boavista da Taça. Minhotos jogaram 56 ...

Като цяло този сезон е по- скоро разочароващ за Спортинг. Отбора бе отстранен от Лига Европа още на 1/8-финалите от турския Башакшекир. Положението в шампионата не е по- добро и „Лъвовете“ вече изостават от Бенфика и Порто с почти 20 точки. Вече е ясно, че основната цел на тима до края на сезона ще бъде поне да запази мястото си в топ 4. Преди паузата Спортинг бе в серия от 5 гостувания без победа, което обяснява огромното изоставане. Може да се каже, че през този сезон в „ахилесова пета“ за тима се превърна яловата атака. Единствения който ще пропусне двубоя поради травма е Вендел.

Club Atlético de Madrid · Web oficial - Get to know Sporting CP

През настоящата кампания Гимараеш е сред най- силните домакини в цялата лига. От друга страна Спортинг не трябва никога да бъде подценяван. Двубоя е много труден за прогнозиране, но определено очакваме попадения и в двете врати.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол (Гол/гол), и под 6 гола в мача общо @ 1,86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!