Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Херта (27/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Борусия Мьонхенгладбах - Херта

Начало от:

27/06/2020 - 16:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Гладбах се възползва по най- добрия начин от издънката на Леверкузен, и е на път да завърши преди тях в класирането. Голямата битка между двата отбора е за 4-тата позиция даваща право на участие в Шампионска Лига и изглежда, че след последния кръг Гладбах ще празнува. Преди изиграването на тази среща Боруися Мьонхенгладбах е с актив от 62 точки, и дори една точка в последния мач ще им помогне да запазят позицията си заради по- добрите си показатели. Преди няколко дни отобра взе очаквана победа с 3:1 над Падерборн, и сега държи съдбата в собствените си ръце. Аут за този мач са Закариа, Тюрам и Стрьобл.

Borussia Mönchengladbach Underline Title Ambitions With 2-1 Win ...

Интересното е, че именно Херта нанесе решаващото поражение с 2:0 на Леверкузен, а сега ще завърши сезона именно с двубой срещу Гладбах. „Старата дама“ направи отличен двубой и съвсем заслужено спечели. Преди този успех Херта бе в серия от 3 поредни загуби, но все пак ще завърши сезона в средата на таблицата. Като цяло обаче кампанията за столичани може да се определени като разочароваща, и по всяка вероятност някои от играчите няма да бъдат част от състава за следващата кампания. Херта не е сред най- силните гости в лигата, като за 16 двубоя далеч от дома отбора записа 5 победи, 5 равенства и 6 загуби. Поради контузии извън групата за този мач ще останат Пекарик, Мителщад, Крафт, Аскасибар, Дилросун и Нетз, а наказние извтърпява Клюнтер.

Hertha Berlin 4-0 Union Berlin: Ibisevic stars in second-half ...

Въпреки, че Гладбах е тотален фаворит според букмейкърите ние не сме сигурни, че Херта трябва да се отписва толкова лесно. Дори домакините да стигнат до усепха, според нас това няма да стане никак лесно.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Азиатски хендикап ( +1.5 гола за Херта ) @ 1.96
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!