Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Нюкасъл – Манчестър Сити (28/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Нюкасъл - Манчестър Сити

Начало от:

28/06/2020 - 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от четвъртфиналите на ФА Къп

Нюкасъл ще се изправи в 1/4- финален сблъсък от ФА Къп срещу шампиона Манчестър Сити. Може да се каже, че пътя на „Свраките“ до тази фаза бе доста трънлив, като отбора отстрани последователно Рочдейл, Оксфорд Юнайтед и Уест Бром. Срещу два от тези съперници се стигна до преигравания за да може Нюкасъл да продължи към следващата фаза. Преди няколко дни отобра направи поредно солидно представяне, но стигна само до 1:1 при домакинството си на Астън Вила. Като цяло „Свраките“ са в може би най- добрата си форма от началото на сезона, и това е идеалния момент да се опитат да се противопоставят на тоталния фаворит Манчестър Сити. Поради контузия аут за този мач е Джетро Вилемс.

Newcastle United fans XI of 2019 revealed - with only one ex ...

Както успяхме да предвидим, Сити имаше сериозни затруднения преди няколко дни при визитата си на Челси, и се стигна до загуба с 2:1. Това обаче бе двубой от Висшата Лига, където отбора буквално няма за какво да играе. „Гражданите“ имаха своите силни моменти в двубоя но като цяло се вижда, че за Гуардиола става все по- трудно да мотивира футболистите си за шампионатните двубой. В доста ситуации се вижда как някои от играчите са тотално разконцентрирани и се стига до много индивидуални грешки. След завръщането в състава на Лапорт се очакваше значително подобрение в дефанзивен план но изглежда, че това поне за сега не се получава. Гуардиола има кадрови проблеми и няма да може да разчита на Агуеро, Фернандиньо и Джон Стоунс.

Manchester City's European ban: Will it compromise their rebuild ...

Нормално е всички да считат Манчестър Сити за фаворит, но ставки за домакините от сорта на 15 ни се струват малко прекалени. В тази посока сме насочили и нашата прогноза. Не казваме, че Нюкасъл ще отстрани Пеп и компания, но очакваме да се представят достойно.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Нашата прогноза

Няма гол за Манчестър Сити преди 27:00 мин. @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!