Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Бруклин Нетс влиза в 1/4- финална битка срещу Милуоки Бъкс (Спечелен)

Събитие:

МИЛ Бъкс - БРУ Нетс

Начало от:

06/06/2021 - 01:35

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от плейофите в НБА

Домакините от Бурклин се класираха за тази фаза на плейофите след категоричен успех над Бостън Селтикс с 4:1 победи. Нетс завършиха редовният сезон на втора позиция в източната конференция с почти 67% успеваемост. Успехът над Селтикс бе изкован без един от най- добрите играчи на тима Джайлен Браун. Кевин Дюрант поведе отбора със средно по 32.6 точки, 7.4 борби и 3 асистенции. Джеймс Хардън също допринася много с 27.8 точки, 7.2 борби и 10.6 асистенции. От голяма полза е и силното представяне на Ървинг който постигна средно по 24.8 точки и 6.4 асистенции. Като цяло отборът от Бруклин изглежда много добре окомплектован и готов да постигне нещо значимо.

Durant shines as Nets roll over Pacers, Nuggets pull away to beat Raptors - Sports - The Jakarta Post

Играчите на Милуоки Бъкс бяха дори още по- убедителни отстранявайки Маями Хийт с 4:0 победи. Бъкс завършиха сезона на една позиция под днешните си съперници от Бруклин, като имаха силен финален щурм с 8 победи от последните си 10 срещи от редовния сезон в източната конференция. Несъмнено големият лидер и звезда на отбора е Янис Антентокумпо със средно по 23.5 точки, 15 борби и 7.8 асистенции. Крис Мидълтън добавя по 21.5 точки, 6.8 борби и 4.3 асистенции. Част от второстепенните играчи като Брук Лопез и Холидей също се представят много солидно и имат голяма заслуга за добрите резултати.

Giannis Antetokounmpo re-signs with Milwaukee Bucks

Това несъмнено са два от най- добрите отбори през настоящата кампанмия в НБА. И резултатите и играта която показват потвърждава тази теза, а сега ще имаме удоволствието да ги наблюдаваме един срещу друг в 1/4-финалите на тазгодишните плейофи. Не е лесно да се направи прогноза за подобен мач, но все пак трябва да се има предвид, че и двата отбора постигат по- добрите си резултати в домакинските си мачове. Точно това ще позлвам като упорна точка и за днешанта ми прогноза. Очаквам здрава битка и победа за домакините от Бруклин.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

БРУ Нетс -4.0 @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!